Oma domain

Laki suojelee nykyään matkapuhelinnumeroita, eli asiakas voi pitää vanhan numeronsa. Mutta sähköpostiosoite ei ole vielä siirrettävissä kun laajakaistaoperaattori vaihtuu. Valitettavasti.

Oman domainin hankkiminen ei ole nykyään vaikeaa, eikä edes kallista. Sen jälkeen ei ole enää operaattorisidonnainen, vaan voi tarpeen vaatiessa huoletta vaihtaa toisen operaattorin edullisempaan ja nopeampaan laajakaistaan.

Futuron (nykyään webhotelli.fi) tarjosi domain nimet ja web-hotellit. Mitä parasta, pystyin nyt luomaan omia sähköpostilaatikoita myös sukulaisille ja ystäville. Sähköpostin spämmiesto ja virussuoja sisältyy hintaan. Pystyin tekemään paljon monipuolisempia kotisivuja. Ja mitä parasta: kukaan ei voi viedä enää minulta sähköpostiosoitettani! Ja tämä lysti maksaa minulle kaikkinensa vain 32 €/vuosi, eikä ollut edes halvin mahdollinen vaihtoehto. Niin paljonko sinä maksat laajakaista operaattoreillesi ylimääräistä? Per vuosi, ei siis kuukausi?

Kaiken lisäksi, et ole sidoksissa edes webhotelliisi. Tarvittaessa voit siirtää domain nimesi johonkin toiseen webhotelliin, jos katsot sen tarpeelliseksi…